Log In
Kom i gang

Kundecase: Sådan opnåede en lille børnetøjsforretning en stigning på 400% i omsætning på kun tre måneder med Make Influence

Astrid Dam Schiøller
Mit navn er Astrid. Jeg er Cand.Public og opererer som Marketing Manager & Content Lead hos Make Influence.

Del dette:

 

Christina er ejer af Nab Nordic, som er et børneunivers og event center med alt til baby og børn. De startede op som en fysisk butik, men indså hurtigt, at en webshop var et must - især da hele landet lukkede ned under Covid-19. I forbindelse med lanceringen af deres webshop, begyndte de at kigge ind i influencer marketing, men stødte hurtigt på nogle udfordringer. 

 

 

Vælg de rigtige influencers og opnå flere salg

Da Nab Nordic kontaktede os tilbage i januar 2021, lagde de vægt på deres udfordringer med at finde de rette influencers til at promovere deres produkter og brand på deres nyopstartede webshop. Som en lille og forholdsvist nyopstartet ecommerce virksomhed, var det vigtigt for dem at få mest muligt ud af deres budget i forhold til at opnå konverteringer. 

Metoden, de brugte, var at screene Instagram for influencers, der potentielt passede til deres brand ud fra følgerantal og profilindhold. De havde dermed minimal data at beslutte sig på baggrund af og søgte derfor lidt i blinde. 

" ...Instagram er en stor platform, så det er svært at finde ud af, hvor vi er henne, og hvad er det for nogle, vi skal samarbejde med. For et følgerantal er bare et følgerantal, og man kan jo gøre sin følgerskare stor på mange måder - det er jo det, der ligger bag, der er vigtigt", fortæller Christina.

Da de kom på Make Influence platformen, gav det nogle helt nye muligheder for at få indsigt i influencerne og deres data i vores influencer-kartotek med over 1300 influencers, så de var sikre på, at de etablerede samarbejder med de rette influencers. På den måde undgik de at miste penge på deres samarbejder.


"Det bedste ved samarbejdet har været, at vi groft sagt, har kunne shoppe influencers. Jeg synes, at det gav nogle rigtig gode muligheder, at vi kunne se eksponeringer, at vi kunne se de her ting - hvad for nogle influencers klarer sig godt."

Hvis du også vil undgå at arbejde med din influencer marketing i blinde, så kan du downloade vores white paper med data, du skal være ekstra opmærksom på, når du udvælger dine influencers. 

Download white paper med uundværlig influencer data

 

NAB-NORDIC-CREATIVE

Du har måske prøvet at sende noget tøj til en influencer, men uden at der er kommet det store ud af det. Altså jo, du har måske fået mere trafik – men næsten ingen salg. Og netop salg er, efter vores mening, noget af det vigtigste at opnå, når man smider penge i marketing - især for en mindre og nyopstartet e-commerce virksomhed, som måske ikke har det største budget. 

Der kan være flere gode grunde til, at du ikke opnår disse ønskede salg med influencer marketing:

1. Du har glemt at tjekke målgruppen.

2. Du har glemt at tjekke industri/branche

3. Du har glemt at tjekke geografi

Det er 3 meget vigtige faktorer for, at du får succes med de influencers, du samarbejder med.

Forestil dig, at en forretning forhandler mad til målgruppen 29-50 år og kun distribuerer i Danmark. Forretningen beder en influencer om at promovere deres helt nye produktkategori af flydende krydderier. Vi leger med tanken og siger, at denne influencer har +50.000 følgere, men halvdelen af dem er fra Indien, og den sidste halvdel er mest interesserede i spil og gaming - denne influencers primære målgruppe er desuden mænd i alderen 18-26 år. Kan du regne ud, hvor vi vil hen? Selvom en influencer har mange følgere, så betyder det ikke, at det skaber værdi for din virksomhed. Disse faktorer er altafgørende for, at du får succes med din kampagne.

Hvis du er i tvivl om, hvilke data du skal være opmærksom på, når du laver influencer-samarbejder, så kan du med fordel downloade og læse vores white paper med uundværlig influencer data ved at klikke herunder.

New call-to-action

 

Vi kan slet ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at du vælger de influencers, som passer til din målgruppe.

Lad os lege med tanken om, at du som virksomhed skyder i blinde og måske bare vælger ud fra antal af følgere og æstetisk content - jamen så kan der opstå to ting:

1. Du som virksomhed får ingen salg

2. De influencers, du har valgt, får ingen salg

Hvis sådan et samarbejde opstår - så får du som virksomhed en dårlig oplevelse, og ligeledes får influencerne en dårlig oplevelse.

Har du 100% styr på din målgruppe? ellers kan du benytte vores buyer persona template til at blive helt skarp på den. 

Download gratis købspersona template!

 

For at finde de rette influencers og få succes kræver det selvfølgelig også, at man dedikerer sin tid til det. Det er noget, Nab Nordic indså ret hurtigt. De rette influencers kommer ikke altid til én af selv - du bliver nødt til at være aktiv i forhold til det. Desuden er det selvfølgelig også vigtigt, at du har en gennemtestet webshop og et godt remarketing setup. På den måde er der langt større chance for, at du opnår de konverteringer, som vi alle drømmer om. 

 

 

En stigning på 400% i omsætning

Siden Nab Nordic kom på platformen og begyndte at dykke mere ned i influencernes data via Make Influence platformen og matche dem med sin egen målgruppe, formåede hun meget hurtigt at knække koden og fandt bedre influencers til sin influencer marketing. Det gjorde selvfølgelig også, at hun hurtigt kunne se det på bundlinjen. I samarbejde med influencerne formåede hun faktisk at opnå en stigning på hele 400% i omsætning på blot tre måneder. 

"Efter vi er kommet med hos Make Influence og har fået influencers på, har vi omsat for det samme de seneste tre måneder, som vi gjorde hele sidste år", fortæller Christina.

Udover salg, oplever vi hos Make Influence, at Influencer marketing er en af de mest effektive måder at skabe trafik på til din webshop. Der er først og fremmest en kæmpe branding værdi i dette, men det fører i sidste ende også til flere salg, da du kan benytte trafikken i din re-marketing

Samtidig med den store stigning i omsætning, har Nab Nordic også mærket til denne massive stigning i rækkevidde og trafik på deres webshop og sociale medier. Valget af de rette influencers til deres kampagner, har dermed medført, at de nu har fået rigtig travlt. 

"Vi kan se, at vi er i voldsom vækst, så nu kræver det lidt af os at kunne følge med", fortæller Christina. 

Vil du se nogle af de dygtigste influencers, du kan arbejde med hos Make Influence? Så kan du downloade vores liste over danske influencers lige herunder. 

Download liste over danske influencers

Liste over danske influencers


Vil du også have lige så stor succes med influencer marketing, som Nab Nordic og vores 200 andre kunder? Så skal du følge de her simple regler: 

1. Få styr på din målgruppe

2. Få styr på dit webshop set-up

3. Få styr på din generelle markedsføringsstrategi

4. Fin de rette influencers baseret på målgruppe, industri & geografi

5. Giv influencerne deres kreative frihed - de ved bedst, hvordan de rammer deres målgruppe

6. Dedikér din tid til processen

 

Hos Make Influence har vi genereret mere end 225.000 salg for virksomheder via affiliate marketing med troværdige influencers.

Ved at skrive dig op til vores service får du adgang til vores influencer-kartotek med tusindvis af influencers — med en samlet følgerskare på over 20 millioner. 

Du kan bruge Make Influence som netværksplatform, hvor du finder dit næste samarbejde — eller du kan helt overlade influencer-markedsføringen til os. Så sætter vi vores professionelle eksperter på sagen og sørger for din succes.

 

Vil du opnå flere salg med influencer marketing? Start en 30-dage gratis  prøveperiode i dag!
 

Del dette post:
Skriv en kommentar
Tilmeld dig vores blog

Tilmeld dig vores blog og få en e-mail hver gang vi poster nye blogindlæg omhandlende influencers og influencer marketing.